Keresés

Príma Rádió

stream
Itt vagy: Kezdőlap » Príma Rádió » Rólunk

Rólunk

E-mail Nyomtatás PDF

A Mosolygó Autókért promóció


JÁTÉKSZABÁLYZAT

2018. november 20. és december 21. között a Príma Rádió és a Székelyhon napilap üzemeltetője, a Prima Press Kft., az Impar Kft.  és az EurocarTradingKft. ebben az évben is folytatja A Mosolygó Autókért közös promóciós játékot, amelyben az a játékos vehet részt, aki a felsorolt cégek irodáiban, telephelyein, újságárusító standjaiban igényel egy A Mosolygó Autókért matricát, és azt a saját gépkocsijának hátsó részére, a rendszámhoz közel felragasztja. A 2018. december 3-án induló matricavadászaton, csak a promócióban résztvevő cégek logójával ellátott, 2018-ban készült matricával lehet részt venni, a korábbi években készült és az autókon még ritkán, de fellelhető matricák érvénytelenek.

Részvétel a promócióban önkéntes, ingyenes és a játékszabályzat elfogadását jelenti!


A játék időtartama: 2018. december 3. és 2018. december 21. között csak hétköznap.

A játék menete

A Príma Rádió 2018. december 3-tól egy gépjárművel úgynevezett matricavadászatba kezd minden hétköznap 8 és 16 óra között Székelyudvarhely területén. A matricával rendelkező autósok akkor tudnak eredményesen részt venni a játékban, amennyiben autójukban a Príma Rádiót hallgatják.Így tudja mega játékos, hogy a matricavadász autó az ő kocsiját választotta, mert a rádió tudósítója bemondja a vadászaton kiválasztott (fellelt) autó rendszámát és a bejelentkezés közben elmondja a kocsi tulajdonosának, hol parkoljon le biztonságosan annak érdekében, hogy a tudósító személyesen meg tudja szólaltatni élő adásban, illetve meg tudja jutalmazni az Impar Kft. és az Eurocar Kft.ajándékával, 100 lej készpénzzel és a Székelyhon napilap egy havielőfizetésével. Amennyiben a kiválasztott matricás autó tulajdonosa nem követi a Príma Rádió élő adásában a tudósító utasításait, nem parkol le szabályosan, hogy a nyereményét átvehesse, akkor a rendszám elhangzásától számított három percen belül, a rádió tudósítója új játékos bevonásáról gondoskodik egy későbbi időpontban, és a játék új szereplővel újraindul, mindaddig, amíg nem lesz nyertes gépkocsivezető.


Nyeremény

Minden hétköznap egyszeri alkalommal100 lej készpénz, a játék ideje alatt pedig 15 alkalommal 100 lej, tehát összesen 1500lej értékű készpénznyeremény kerül átadásra, valamint a Székelyhon napilap egy hónapra szóló előfizetése 35 lej értékben, a játék ideje alatt pedig összesen 525 lej értékben.

A játék összdíjazása: 2025 lej.

A kiválasztott autó tulajdonosa csak abban az esetben jogosult a nyeremények átvételére, amennyiben aktívan részt vesz a Príma Rádió helyszíni bejelentkezésében. A kiválasztott játékos aktivitásával további 100 lej adományozását segíti elő, amelyet az Impar Kft. és az EurocarTrading Kft. biztosít az Orbán Balázs Alapítvány számára, a játék végére az adomány végösszege 1500 lej lesz. A játék során a játékosoknak is van arra lehetősége, hogy a saját nyereményüket, az átvétel után felajánlják a fent megjelölt alapítvány számára. Erről a nyeremény átvételekor írásban nyilatkoznak a Príma Rádió munkatársának. Ezt követően az így felkínált nyereményt az Impar Kft. és EurocarTradingKft. eljuttatja a megjelölt alapítvány részére. A felajánlott összeg nyilvános átadásáról a Príma Rádió és a Székelyhon napilap is beszámol, de a részt vevő cégek a saját webes felületeken és a közösségi portálokon is megjeleníthetik az eseményt fényképes és szöveges formában. A szabályzat elfogadásával a játékosok hozzájárulnak személyes adataik feldolgozásához, valamint nevük és fényképük nyilvánosságra hozatalához. Az adatfeldolgozás célja: nyereményátadás, adókezelés, reklámkampányban való felhasználás, előfizetés kezelés.

A részvétel feltételei

A játékban részt vehet minden olyan személy, aki betöltötte a 18. életévét, cselekvőképes, romániai lakhellyel rendelkezik.

A játékosok, részvételükkel minden tekintetben elfogadják a játékszabályzat minden rendelkezését.

A játékra nem jelentkezhet, valamint nem vehetnek részt a szervezőkkel, illetve a játék lebonyolításában közreműködő vállalkozásokkal tulajdonosi, munka-, megbízási, vállalkozási vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személyek, valamint e személyek közeli hozzátartozói. A szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a játékból azt a jelentkezőt/résztvevőt/játékost/nyertest, aki nem felel meg a jelen szabályzatban írt feltételeknek és/vagy vállalt kötelezettségeit megsérti. A szervező fenntartja magának azt a jogot, hogy alternatív résztvevőt/játékost/nyertest válasszon ki, amennyiben valamelyik résztvevő/játékos/nyertes megszegi a jelen szabályzatban foglalt feltételek bármelyikét. A szervező nem felelős a távközlési hálózatok, az internetes hozzáférés műszaki hibáiért vagy a játékra való jelentkezés egyéb akadályaiért. A nyereménnyel kapcsolatos személyi jövedelemadó fizetési kötelezettsége a játékost terheli, amennyiben a szervező másként nem rendelkezik. A szervező nem felelős a valótlanul, hiányosan, hibásan és/vagy olvashatatlanul megadott elérhetőségi adatokból eredő következményekért. A résztvevő jelentkezésével feltétel nélküli hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatai a szervező/közreműködő adatbázisába kerüljenek és azokat a szervező – esetleges írásbeli tiltási nyilatkozata kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a játék lebonyolítása céljából kezelje. A megadott regisztrációs adatok bármikor módosíthatók. A játékos írásbeli kérésére a szolgáltató és a szervező törli adatait adatbázisából. Az adatkezelést és az adatfeldolgozást a nyereményt és a jótékony célú adományt biztosító cégek, az Impar Kft., az EurocarTrading Kft. és a Prima Press Kft. végzi. Az adatok megadása önkéntes, a játékos adatainak elküldésével és a játékszabályzat elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy az Európai Unión belül érvényes GDPR adatvédelmi törvény előírásainak figyelembevételével a szolgáltató és a szervező az adatait adatbázisban kezelje. A játékosok e játékszabály elfogadásával hozzájárulnak, hogy a szervező részükre marketing tartalmú e-mail üzeneteket vagy postai levelet küldjön, melynek megszüntetését a játékosok bármikor kérhetik. A résztvevő jelentkezésével tudomásul veszi, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeken a szervező, egyidejű értesítés mellett bármikor egyoldalúan módosíthat.


Székelyudvarhely első rádiója – 87, 9 MHz – www.prima-radio.ro

A székelyudvarhelyi Príma Rádió 1997-ben indult. Próbajelleggel szeptemberben kezdte el a műsor szórását, napi egy óra zenével a 87,9 MHz-es frekvencián. Az első adást 1997. október 25-én reggel 6 órától sugároztuk.

Adáskörzete Udvarhelyszék, potenciális hallgatóinak száma több mint 100 000 fő. „Távhallgatóink" is vannak: rádiónk a világhálón keresztül is elérhető, hallgatható.

A napi 24 óra műsoridőből 24 óra magyar nyelvű adással jelentkezünk.

 

MŰSOROK

Műsorstruktúráját tekintve Székelyudvarhely első rádiója kereskedelmi adó, jelentős közszolgálati szerepet vállalva fel – annak ellenére, hogy ebben az anyagiak diktálta, felgyorsult, globalizálódó világban nem divat ez. Mindezek ellenére a Príma Rádió vezetősége és szerkesztősége e mellett döntött. Mert nekünk fontos a hagyományápolás, fontos az értékőrzés, s talán még fontosabb az értékteremtés. Az elmúlt években a Príma Rádiónál mindenki ezen munkálkodott: szolgálni a közt, és értéket teremteni. Munkatársainknak számít, hogy hol és hogyan élünk, fontos nemzeti öntudatunk, fontos a magyarságunk.

Ha másképpen közelítjük meg: a Príma Rádió csapatszellemen és ugyanakkor az egyéni kreativitáson, önmegvalósításon alapuló vállalkozás.

Műsorrácsunk elkészítésénél figyelembe vettük a különböző közvélemény-kutatások, felmérések eredményeit, a hallgatóság elvárásait is.

Számos szerkesztett adásunk , ezeken belül számtalan rovatunk van.

Célközönségünk széles ízlés- és korkategóriából kerül ki.

MUNKATÁRSAK

Színes a felhozatal: a szerkesztőtársak között akad pap, több tanár, pszichológus, szociológus, közgazdász, PR-szakember, író, diák, színész, dramaturg, turisztikai szakember, orvos, s természetesen (elektronikus és írott sajtóban is dolgozó) újságíró is.

Több korábbi munkatársunk (főleg az ifjúsági műsorok szerkesztői) újságíró és kommunikáció szakra sikeresen felvételizett, így elmondhatjuk: rádiónk egyfajta népszerűsítő és előképző szerepet is betölt a régióban.

Bevett gyakorlat miszerint kommunikáció szakos egyetemi hallgatóknak lehetőséget biztosítunk a gyakorlati idő letöltésére a Príma Rádiónál.

EGYÜTTMŰKÖDÉS MÁS RÁDIÓKKAL

Hazai és nemzetközi színtéren számos rádió szerkesztőségével állunk kapcsolatban.

SAJTÓTÖRTÉNETI PILLANAT: UDVARHELYRŐL SZÓLT A KOSSUTH

2005. március 14.: a Kossuth Rádió a Príma Rádió stúdiójából jelentkezett. A félórás élő műsort már régen tervezte Magyarország legrégebbi közszolgálati rádiója.

SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉSEK

Munkatársaink időközönként szakmai továbbképzéseken vesznek részt. Kapcsolatban vagyunk a Magyar Rádió, valamint a Lánchíd Rádió nemzetközi szinten elismert munkatársaival, az elmúlt években úgy Budapesten, mint Székelyudvarhelyen több alkalommal beszédtechnika és adásszerkesztő tanfolyamokon gyarapítottuk tudásunk.

„MELLÉKRENDEZVÉNYEK"

A székelyudvarhelyi Príma Press Kft. 2012-ben immár huszadik alkalommal szervezte meg a Székelyudvarhelyi Nemzetközi Kiállítást és Vásárt. A rendezvénysorozat tulajdonképpeni célja a város és környéke gazdasági életének fellendítése. Lehetőséget szeretnénk biztosítani a termelőknek, szolgáltatóknak, forgalmazóknak, szakembereknek a különböző tevékenységi körök megismertetésére, s a hazai és külföldi cégek közötti partnerkapcsolatok kialakítására, fejlesztésére.

A rendezvény keretén belül évről évre sor kerül a Borfesztiválra is, ugyanakkor az Őszi Vásárt üzleti konferenciákkal színesítjük, ahol rangos meghívottak tartanak előadásokat különböző témakörökben. Vannak, akik a vásárlátogatás és a tartalmas kikapcsolódás mellett másfajta szórakozásra is vágynak, rájuk is gondoltunk: előadóknak, zenekaroknak biztosítunk fellépési lehetőséget a rendezvénysorozat keretén belül.

Az évről évre egyre nagyobb számban megjelenő kiállító és látogató bizonyítja, hogy az Őszi Vásár napjainkban a térség legrangosabb gazdasági eseménye.

A fentieken kívül számtalan koncertet, kulturális rendezvényt, karitatív akciót szerveztünk/támogattunk, ugyanakkor bekapcsolódtunk a jelesebb napok rendezvényeibe, és különkiadásokkal jelentkeztünk.

(Árvíz – A Príma Rádió munkatársai a 2005-ös, több halálos áldozattal járó udvarhelyszéki árvíz első perceitől folyamatosan élő adásban koordinálták a mentést, majd az adományok elosztását. A rádiósok nemcsak mikrofonon keresztül, hanem személyesen is részt vettek a mentési, majd szétosztási munkálatokban.)

ELISMERÉSEK

Az intézményektől, magánszemélyektől, hallgatóktól kapott pozitív visszajelzéseken kívül több alkalommal hivatalos, szakmai elismerésben is részesítették munkaközösségünket.

SAJTÓBAN VALÓ SZEREPLÉS

Viszonylag rendszeresen (pozitív hangvételű írásokban) szerepel intézményünk vagy munkatársaink neve úgy a helyi és a széki, mint az országos és nemzetközi írott és elektronikus sajtóban.

KOMMUNIKÁCIÓ

Nemzetközi, országos, regionális és helyi intézményekkel, szervezetekkel alakítottunk ki kapcsolatokat, amelyeket folyamatosan ápolunk.

Állandó kapcsolatban vagyunk hazai és nemzetközi internetes portálokkal is, sokan kérelmezték híreink használatának jogát.

Ugyanakkor erdélyi és anyaországi magyar rádiókkal is felvettük a kapcsolatot, jegyeznek a médiapiacon.

HONLAP

www.prima-radio.ro

Naprakész, naponta többször frissített honlapunk van.

ONLINE

„Távhallgatóink" is vannak: 2004-től rádiónk a világhálón keresztül is elérhető. 2008 telétől változtatásokat eszközöltünk e tekintetben is: webrádiónk nagyon jó minőségben (128 kbps!), sztereóban fogható, több százan tudnak egyszerre hallgatni neten keresztül is (http://live.prima-radio.ro:8000 – a honlapunkról is egy kattintás: www.prima-radio.ro).

Ennek nagy a hozadéka: a világ minden részéről hálálkodó levelek érkeznek postaládánkba. A levélírók többsége kiemeli: nagyon fontos a szülőföldjüktől távol élő embereknek, hogy a világ bármelyik részében is legyenek, itthoni hangokat, híreket halljanak – rádiónk az effajta kapcsolattartásban is szerepet vállal.

KÉPÚJSÁG – PRÍMATEXT

Rádiónk 2008-ban, karácsonyi ajándékként egy új szolgáltatással, KÉPÚJSÁGGAL lepte meg a hallgatókat!

2008. december 23-tól PRÍMATEXT néven híreket, magazin jellegű írásokat, hirdetéseket stb. olvashatnak képújságunkon, miközben a Príma Text hangjaként, a televízión keresztül a Príma Rádiót hallgathatják.

Technikai adatok:

UPC-kábelrendszer – alapcsomag

NextGen kábelrendszer - alapcsomag

A Príma Rádió mellett képújságunk kiemelten a helyi közélettel foglalkozik, tájékoztatva a nézőket az őket érintő történésekről. A Príma Text a helyi UPC-kábelrendszeren keresztül Udvarhelyszéken közel 12 000 háztartásba jut el.

Televíziónk képújság-szolgáltatását folyamatosan, a nap 24 órájában sugározzuk. Itt a közérdekű és naprakész információk, aktuális hírek, sport, magazin jellegű írások mellett helyet kapnak a reklámok, állás-, ingatlan- és apróhirdetések is. Hirdetőinknek lehetősége nyílik, hogy rajtunk keresztül nemcsak Székelyudvarhelyen, hanem több környékbeli településen is megjelentessék nálunk feladott hirdetéseiket. Tehát segíthetünk abban is, hogy megmutassa termékeit, szolgáltatásait a régióban.

REKLÁM

A Príma Rádió reklámbevételekből tartja fenn magát, így különösen fontos, hogy partnereink elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal. A megrendelés számunkra megtiszteltetés, az irántunk tanúsított bizalom jele.

Felméréseink alapján ismerjük, mikor milyen célcsoportot tudunk a leghatékonyabban elérni, így megtervezzük az ideális reklámot – ezáltal az erre költött összeg tervezetten, hatékonyan éri el a célcsoportot.

A Príma Rádió nemcsak reklámfelületet nyújt ügyfeleinek, hanem ingyenes tanácsadást is arra vonatkozóan, hogy az adott terméket/szolgáltatást hány másodpercben, milyen idősávban és milyen gyakorisággal érdemes reklámozni, hogy a megfogalmazott üzenet eljusson a célközönséghez. Ennek érdekében folyamatos felméréseket végzünk arról, hogy kik hallgatják a műsorainkat, hogy milyenek a hallgatói szokások, illetve milyen életmód-változások érezhetők. Így – az ügyfél által megszabott költségkereten belül – a lehető leghatékonyabb rádióreklám-kampány megtervezését és kivitelezését tudjuk vállalni.

SZOLGÁLTATÁSAINK

A megrendelés számunkra megtiszteltetés, az irántunk tanúsított bizalom jele. Ügyfeleink számítanak tapasztalatainkra, költségtakarékos tanácsainkra, ezért olyan reklámkampányokat dolgozunk ki, melyek a lehető legkisebb költségvetéssel érik el a kívánt célt.

Médiamix összeállítása, médiavásárlás

Hangreklám készítése (reklámspot)

Hangreklám bejátszása

Reklámriport, rekláminterjú készítése

PR-szempontú műsortámogatási lehetőség

Reklámjáték

Apróhirdetések

KAPCSOLATTARTÓK

Csizmadia Attila marketing menedzser – Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. - 0722 523 901

Ma 2018. december 12., szerda, Gabriella napja van. Holnap Luca és Otília napja lesz.

Valutaárfolyamok